IFLC
Internaționale

IFLC logo
P

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este să ne luăm zborul prin artă, muzică, promovarea păcii şi a contactului dintre culturile lumii.

P

VIZIUNEA NOASTRĂ

Unirea țărilor prin promovarea unor valori umane universale.

Festivalul Internațional de Limbă și Cultură („IFLC”) este cea mai mare și cea mai proeminentă organizație pentru promovarea limbilor și culturilor lumii.

Este dedicat cultivării și educării tinerilor și creării unei platforme de împărtășire a patrimoniului lor cultural cu colegii lor din întreaga lume.

IFLC este un festival anual care prezintă diversitatea talentelor lingvistice de pe tot globul, cu viziunea unică a națiunilor lumii referitor la valorile umane universale și, de asemenea, promovarea incluziunii.

Este întruchiparea vie a respectului, armoniei și păcii care poate fi atinsă cu limbajul universal al artei, dansului și muzicii – culorile lumii.

Festivalul promovează diversitatea culturală și lingvistică și valorile păcii universale, dragostei și prieteniei prin intermediul cântecului și dansului.

IFLC a început în 2003 în Turcia cu elevi din 17 țări. În 2015, 160 de țări au participat la evenimentele din întreaga lume cu peste 2000 de participanți.

Încercăm să promovăm cercetarea, învățarea și schimburile de informații în sprijinul păcii, prieteniei și înțelegerii. Elevii încearcă să interacționeze cu vizitatorii și comunitatea locală prin inițierea și participarea la activități sociale, culturale și educaționale. Ei construiesc legături puternice și prietenii de durată și ne dau tuturor speranțe pentru pacea mondială.

Misiunea noastră este să ne ridicăm pe aripile artei și muzicii și să promovăm pacea, iubirea și întâlnirile culturale din întreaga lume, cu o viziune de a uni națiunile lumii sub valori universale.

IFLC se desfășoară în prezent în peste 20 de țări diferite și atrage peste 2000 de participanți din peste 145 țări. Vitrina colorată a culturii și a limbajului prin intermediul artelor și spectacolului creează o sinergie pozitivă pe și în afara scenei; promovând prietenii de lungă durată între participanți și insuflând parteneriate de încredere și bunăvoință pentru proiecte viitoare.

În 2019, franciza globală IFLC își va sărbători al 17-lea an și va fi al 5-lea IFLC din Australia.

Scroll to Top